«Verdien vår ligger i å se deg, høre på deg, føle med deg og vise deg kursen og retningen videre. Alt dette basert på dine kognitive intensjoner.»

- Aware of AS |

Aware of AS er et lite konsulent-, coaching-  og rådgivningsfirma, som består av gründer og awarenesskonsulent Britt Eva Mauseth, samt vår samarbeidspartner Jobber i Norge AS.

 

Som gründer er visjonen å gjøre hverdagen litt lettere for privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Målet vårt er at du skal bli en bedre versjon av deg selv, en bedre kollega og leder.

0021 Britt Eva CVbilder (4 of 12) (003)
0021 Britt Eva CVbilder (9 of 12) (003)
0021 Britt Eva CVbilder (3 of 12)

Britt Eva Mauseth: 

Når barna blir studenter og flytter hjemmefra får vi voksne ofte litt mer tid til rådighet. Nå er det min tur til å skape min egen vei og gjøre det jeg brenner for – å bidra til at andre kan forstå seg selv bedre og samtidig forstå menneskene rundt seg bedre. Bedre kommunikasjon er et av de store områdene i livene våre som vi aldri kan utforske godt nok.

Jeg ble kjent med Identity Compass i 2010, rett etter at jeg var ferdig med min coach utdanning. Min største åpenbaring var hvor mange preferanser denne testen avslørte ved meg som jeg egentlig ville holde for meg selv. Jeg ble avslørt på måter ingen andre tester hadde gjort. Slik ble jeg kjent med Arne Maus.

Et resultat jeg har med i alle stadier

Resultatet av testen har jeg hatt med meg videre og den gir meg så gode forklaringer på hendelser som dukker opp. Jeg vil si det er det beste verktøyet jeg har for å mestre livets utfordringer som stadig dukker opp. Jeg fikk svar på mange hvorfor-spørsmål jeg alltid har hatt. Generelle spørsmål som «hvorfor har jeg så mange ideer i hodet som jeg aldri får satt ut i live?», eller «hvorfor blir jeg aldri ferdig med en oppgave?» Men jeg satt også igjen med spørsmål om hvorfor jeg ble utbrent i min jobb. Eller hvorfor jeg ofte havner sammen med mennesker som ikke behandler meg godt.

I 2020 måtte jeg gå fra en jobb jeg elsket over alt, en jobb som passet perfekt inn i min profil. Jeg gikk inn i en dyp depresjon, men på vei ned i avgrunnen husket jeg på min verktøykasse for livsmestring! Sakte men sikkert kom jeg meg tilbake ved å bruke kunnskapen jeg hadde rundt NLP og Identity Compass. Dette må jo kunne brukes på flere enn meg, tenkte jeg. Jeg kan bruke all min erfaring og dele dette verktøyet med andre, slik at de kan få en bedre forståelsen av egne handlinger.

Aware of AS

I prossessen på veien for å finne meg ny jobb eller starte mitt eget, møtte jeg dr Darren Stevens. Han hadde skrevet en doktorgrad der han kunne bevise hvordan stadiene i en persons kognitive utvikling, hvordan vi konstruerer oss selv og våre valg i øyeblikket. Denne nye bevisstheten rundt de kognitive intensjonene vist i Identity Compass gjorde at jeg valgte å sertifisere meg som Awareness konsulent. En awareness konsulent følger deg på din vertikale utvikling og bevisstgjøring av hvilke valg du har i øyeblikket, med utgangspunkt i Identity Compass profiltester.

Jeg har vært igjennom noen større og mange mindre depresjoner gjennom livet. Mye av grunnen til det, er at jeg aldri har sett på meg selv som flink nok, pen nok, verdifull nok, hverken for meg selv eller overfor andre. Allikevel har jeg vært aktiv hele tiden, både i jobbsammenheng og på fritiden, med å ta verv og roller som krever mye av meg, så som leder i korps, turnforening, leder i FAU/SU på skolen for å nevne noe. Før jeg fikk barn var det trening og korspmusikk som var min fritid. Jeg jobbet i tillegg som saksbehandler i Skatteetaten. Og med et slik engasjement følger også verv, som jeg selvfølgelig påtok meg. Jeg var så heldig å være hjemmeværende mens barna var små, men tok på meg mindre oppdarag og deltidsjobber som servitør og kokk. Da barna ble store, kjøpte jeg meg en stor utstyrsbutikk for hest og rytter.

«Den mammaen»

Etter at barna kom og vokste seg til, ble det viktig for meg å ta del i deres fritid. Jeg er den mammaen som alltid bakte kaker og stekte vafler, tok alle verv som var mulig både i skolen og på fritiden. Turn, fotball og teater var de største aktivitetene og jeg var mer enn engasjert i alt. Men det mest tidkrevende aktiviteten var hest og konkurranser. Jeg var den som var med i stallen hver dag. Vafler, boller og mat må jo alle i stallen ha. Jeg kjørte land og strand rundt på stevner med hest og rytter.

 

 

 

 

Min erfaring med coaching

Min coaching startet innen NLP. Jeg bruker fortsatt flere av verktøyene fra denne coachingmetoden. I løpet av de siste årene har jeg studert Dr Darren Stevens sin utviklingsteori og sertifisert meg som bevissthetskonsulent og bruker Coaching 2.0-rammeverket. Dette tar utgangspunkt i HVORDAN du bygger DEG og er grunnleggende for coaching.

Rammeverket bygger opp klientens intensjon, bevissthet, valg og respons fra kombinasjonen av femti kognitive intensjoner. Ingen andre Coaching-system tilbyr dette nivået av klarhet i tenkning og oppførsel. 

Det er derfor Dr Stevens kalte det Coaching 2.0: Det er en fullstendig avvikelse fra de eksisterende generasjonscoaching-tilnærmingene! Premisset vi skal legge til grunn i hele coachingverdenen er at vi sikrer at klienten alltid blir møtt av den rette coachen for dem ved å bruke
BK (bevissthetskvotient)- og MCO-systemet.

Systemet for MCO-utvikling vi bruker sikrer at coachen alltid er ett BK-nivå over klienten, slik at du kan være trygg på at deres kapasitet og evne til å se klientens ubevisste mønstre er der. Dette kalles Konstruert Utviklings Tilnærming, KUT.

Dypgående informasjon finner du under insikt